Студенти Міжнародного магістерського курсу МВА в онлайн-марафоні по здачі сесії

30 квітня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

29 квітня 2020 року студенти магістерської програми «Адміністративний менеджмент» (Міжнародна версія МВА) успішно здали іспит з дисципліни «Стратегії міжнародного аграрного маркетингу» в онлайн режимі.

Іспит приймали доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Голомша Н.Є. та старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Голомша О.Я.

 

Іспит було проведено на базі сервісу для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей Zoom. Напередодні всі студенти активно здавали змістові модулі та індивідуальне практичне завдання «Маркетингове дослідження світового аграрного ринку» за допомогою навчального порталу Elearn та електронної пошти.

  

Студенти відзначились організованістю, високим рівнем знань та швидким пристосуванням до новітніх технологій та змін. Після проведення основної частини іспиту, студенти мали можливість пройти усну співбесіду для переконання викладачів у своїх знаннях.

Хочеться зазначити, що в епоху глобальних змін та викликів сучасного світу, дистанційне навчання відкриває багато нових можливостей як для студентів, так і для викладачів, зокрема нашого Університету.

 

Наталія Голомша,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook