Екзаменаційну сесію на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато

27 квітня 2020 року

   27 квітня 2020 року студенти 4 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту розпочали екзаменаційну сесію із здачі підсумкового контролю з дисципліни «Операційний менеджмент», який проводили завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук та кандидат економічних наук, доцент кафедри Тетяна Олексіївна Власенко.

   В сучасних умовах літня екзаменаційна сесія 2019-2020 навчального року в НУБіП України є особливою, адже вона вперше проводиться дистанційно. Екзамен з дисципліни «Операційний менеджмент» розпочався вчасно та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліків та екзаменів факультетом аграрного менеджменту. Дистанційна форма здачі екзамену була організована через навчальний портал НУБіП України на платформі Еlearn та з використанням Zoom-конференції.
 
 
 
   До початку екзамену студенти 4 курсу 2 групи здали всі завдання, які були передбачені навчальною програмою курсу «Операційний менеджмент». Після перевірки та оцінювання отриманих відповідей, Лідія Василівна Шинкарук і Тетяна Олексіївна Власенко через розсилку в Еleаrn повідомили студентів про результати оцінювання письмових відповідей. Проведення відео-співбесіди з використанням платформи Zoom відбувалося згідно з попередньо узгодженим деканатом факультету графіком он-лайн співбесід.
   По закінченню екзамену Лідія Василівна Шинкарук оголосила підсумкові оцінки та побажала студентам успішного завершення екзаменаційної сесії, акцентуючи увагу на тому, що попереду їх чекає ще дві важливі події – захист дипломних робіт та участь у конкурсі проектів «Від ідеї до успіху», який відбудеться вперше дистанційно вже 29 квітня 2020 року.
 
 
Тетяна Власенко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook