Доцент Валерій Цвіліховський і професор Вікторія Грищенко в екстреному порядку створили електронний навчальний курс з дисципліни «Клінічна лабораторна діагностика»

28 квітня 2020, 10:10

Виконуючи нормативні документи МОН України та НУБіП України в умовах карантину, співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого доцент Валерій Цвіліховський і професор Вікторія Грищенко в екстреному порядку створили електронний навчальний курс з дисципліни «Клінічна лабораторна діагностика» для магістерської програми «Ветеринарна лабораторна діагностика».

 
Навчальний курс на платформі Elearn поки що неатестований, але уже четвертий тиждень допомагає студентам навчатися і здавати вивчений матеріал. Цей курс містить всю необхідну для студентів інформацію, зокрема теоретичний матеріал лекцій, презентації, методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних і самостійних робіт.


Із студентами також підтримується тісний зв’язок за рахунок інших Інтернет-додатків, таких як Viber, Facebook, індивідуальної електронної пошти.
 

 

 

Студенти беруть стовідсоткову участь в електронно-навчальному курсі. Чітко виконують завдання та підтримують зворотний зв’язок.
  
Завдяки такій співпраці було проведено атестацію, яка показала високий рівень виконання модульного завдання студентами з середнім балом 85.
 

   

 Бажаю всім міцного здоров’я!

Доцент Валерій Цвіліховський

 
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook