1-й етап ІІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху» відбувся!

27 квітня 2020 року

27 квітня відбулось засідання конкурсної комісії ІІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху», який проводиться на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України.

 

Членами комісії, які виставляли рейтингові бали, є завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент Шинкарук Л.В., доктор економічних наук, доцент Дєліні М.М., кандидати економічних наук, доценти Гаврилюк В.П., Суханова А.В., Титарчук І.М. Протягом засідання відбіркової комісії члени обговорювали відео-презентації студентських проєктів.

  

Всього на конкурс було подано 22 проєкти з різних факультетів НУБіП України та інших ЗВО України. Всі проєкти відрізняються своєю актуальністю та креативністю. Проєкти виконані в різних сферах та відображають високий інтерес з боку студентства до проєктної діяльності.

 

Серед представлених робіт рейтингова комісія оцінила та обрала 6 проєктів, які зацікавили роботодавців. Решта конкурсних робіт рекомендовані до розгляду на різні номінації.

 

2-й тур конкурсу відбудеться 29 квітня 2020 р. о 10-й годині.

Ознайомитись із відео-презентаціями учасників 1-го туру можна за посиланням: https://cutt.ly/pysuNmd

Відео-презентації відібраних до 2-го туру проєктів, які зацікавили роботодавців: https://cutt.ly/nysirCm

Чекаємо на Вас 29 квітня!

 

Дєліні М.М.,
представник оргкомітету,
д.е.н., доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook