Одинадцятикласник Едуард Безух обирає НУБіП та планує навчатись за освітньо-професійною програмою «Соціальна робота»

25 квітня 2020 року

Розкажіть будь ласка про себе.

-Мене звати Безух Едуард і мені 17 років. В цьому навчальному році я закінчую Буцьку ЗОШ І-ІІІ ступенів. Проживаю у смт. Буки Черкаської області.
Люблю займатися спортом, а тому відвідую спортивні гуртки. Маю перемоги на районних та обласних змаганнях з волейболу та баскетболу.
Чому вирішили продовжити навчання і здобути вищу освіту?
-На мою думку, вища освіта для сучасної людини дуже важлива, бо дає більше можливостей та перспектив у житті. Адже, щоб влаштуватися на високооплачувану і престижну  роботу потрібна вища освіта. Тому я вирішив, що буду продовжувати навчання в університеті.
Чому саме НУБіП? Які переваги стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?
-Тому що НУБіП є престижним університетом не лише в Києві, а й в Україні, адже ми вибираємо заклад освіти, в якому будемо навчатися, а не місто!
По-перше, це ще й можливість отримати подвійний диплом. По-друге, програми академічної мобільності студентів. По-третє, можливість краще вивчити іноземні мови. По-четверте, зручне розташування корпусів і сприятливі умови в гуртожитках. По-п'яте, є кафедра військової підготовки. По-шосте, є безліч різноманітних гуртків.
Чим зацікавила спеціальність «Соціальна робота»?
-Мені подобається допомагати людям і в подальшому житті я мрію продовжувати це робити, але вже професійно. Сьогодні є дуже багато людей, які потребують допомоги і спеціальність «Соціальна робота» лише допоможе в цьому. Мені здається, що найкраще відчуття − це знати, що ти можеш допомогти людям. Адже ніколи не можна бути байдужим до чужих проблем.
Ким мрієте працювати у майбутньому?
- Сказати ким я буду працювати у майбутньому на даний час я не можу, але мрію працювати за спеціальністю.
Звідки дізналися про наш університет та про нашу спеціальність?
-Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я знав давно, оскільки там навчається дуже багато моїх друзів. Про спеціальність «Соціальна робота» я дізнався від студентки першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету Миколенко Оксани, яка навчається за спеціальністю «Соціальна робота». Вона мені розповіла про переваги навчання в НУБіП, про насичене життя студентів, про елітний  гуманітарно-педагогічний факультет. Після її розповідей я дуже захотів стати студентом цього факультету.
Поділіться з нашими читачами своєю мрією.
-Зараз найбільша моя мрія − це успішно здати ЗНО і вступити до омріяного університету. Ще я мрію успішно реалізувати себе у майбутньому. Впевнений, що після навчання в НУБіП України мої мрії стануть реальністю. 
До зустрічі в університеті!
 
Розмову у дистанційному режимі вели 
Оксана Миколенко, студентка першого курсу 
освітньої програми «Соціальна робота» та 
Каріна Власенко, асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook