Звернення до випускників кафедри усіх років

26 квітня 2020 року

 Ми дуже вдячні, що для отримання фахової освіти Ви обрали саме нашу кафедру і зробили нас багатодітними батьками. Бо для справжніх педагогів їх учні такі ж рідні, як і їх власні діти. Тому наше продовження і у Вас, наших учнях. Усі батьки бажають і роблять усе можливе аби їх діти були здорові та щасливі. Це щиро хочемо і ми, викладачі Вашої кафедри.

Аби сприяти Вашому зростанню, бути разом з Вами у радості і печалі, примножувати багатство і ділити горе, колектив Вашої кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій прагне актуалізувати контактну інформацію про наших випускників будь-якого року випуску, форми навчання чи спеціалізації для того, щоб ми могли і надалі допомагати, радіти Вашим здобуткам та підтримати у складну хвилину.

Дуже хочемо зберегти з Вами зв’язок, тому звертаємося до Вас із проханням заповнити google-форму для збору контактних даних наших випускників:
https://forms.gle/S92jEanpwwjUt9c47.

Будемо вдячні за поширення форми серед свої одногрупників. І, будь ласка, пам’ятайте, що кафедра є тим домом, де двері для Вас будуть завжди відкриті!

Щиро Ваші,
науково-педагогічні працівники кафедри ВЛтаЛМ


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook