Факультет тваринництва та водних біоресурсів провів оn-line День відкритих дверей

26 квітня 2020 року
     Зважаючи на виклики сьогодення і ту ситуацію, яка склалася нині у нашій країні, працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів, у повній мірі розуміють всю відповідальність та виклики, які стоять перед ними у вступній кампанії-2020. Тому сьогодні, 25 квітня на нашому факультеті відбувся День відкритих дверей у оn-line режимі.

     Випускники шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів та коледжів, школярі, батьки та усі бажаючі мали змогу познайомити з усіма кафедрами, поспілкуватися з представниками адміністрації та науково-педагогічними працівниками факультету, отримати відповіді на питання, які їх цікавили та віртуально ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету.
     Для цього було створено різноманітні конференції з використанням різних сервісів Zoom, Cisco Webex, Meet, канал Youtube, різноманітні месенджери (Viber и WhatsApp) тощо.

     З самого початку усі присутні, яких було 116 осіб із різних областей України (Житомирська, Чернігівська, Донецька, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровська, Полтавська, Київська, Кіровоградська, Херсонська, Запорізька та ін.) ознайомились з усіма кафедрами факультету та поспілкувалися із завідувачами та науково-педагогічними працівниками кафедр. Згодом, усі присутні батьки, абітурієнти та зацікавлені особи мали можливість поспілкуватися з представниками адміністрації факультету тваринництва та водних біоресурсів в особі декана Вадима Кондратюка та адміністрації університету в особі директора навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського.

     Дискусії виявилися досить жвавими і цікавими. Майбутні абітурієнти подивитись невеличкий фільм про факультет, отримати необхідну інформацію про університет, факультет, кафедри, про організацію навчального процесу, проживання у гуртожитках, культурне і спортивне життя студентів НУБіП України. Додатково на кафедрах було продемонстровано фільм про участь молодих науковців факультету у міжнародних наукових проектах, організовано прямий ефір на каналі Youtube.

     Усі науково-педагогічні працівники факультету прийняли участь у цьому масштабному заході, надавали змістовні відповіді на питання, радили, як краще підготуватися до ЗНО, до ІІ туру Олімпіади для вступу в університет та розповідали про перспективи спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».
     Впродовж тривалої зустрічі майбутні абітурієнти та їхні батьки ділилися думками чому обрали наш факультет, які хочуть мати подальші перспективи. Дуже приємним було, те що всі відмітили високий рівень організації підготовчих курсів для вступу в університет та якість надання освітніх послуг.
     На завершення кожен із 8 завідувачів кафедри оn-line прозвітував, про те як проходив день відкритих дверей на їхніх кафедрах, скільки майбутніх абітурієнтів та зацікавлених осіб було залучено. Загалом, із усіх осіб які прийняли участь у Дні відкритих дверей, 63 абітурієнти вже визначились із місцем для навчання – безперечно це НУБіП і саме факультет тваринництва та водних біоресурсів!!!

     Тож побажаймо нашим майбутнім студентам вдалого складання зовнішнього незалежного оцінювання і до зустрічі у лавах студентів нашого славетного університету!!!

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook