Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності успішно проводить залікову сесію для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту

23 квітня 2020 року
факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності активно долучилась до процесу прийому заліків у дистанційному форматі у студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту.

Зокрема, вже успішно розпочались заліки з вибіркового курсу "Ризик-менеджмент", який, незважаючи на статус вибірковості, обрали всі студенти спеціальностей "Менеджмент" та "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту. Викладачами цієї дисципліни є к.е.н., доцент Олена Ковтун та ст.викладач Людмила Гречанюк.

   

Формат заліку передбачав здачу модулів з дисципліни та отримання рейтингових балів з навчальної роботи. Ті ж із студентів, хто не здав модулі, мали можливість використати свою другу спробу та отримати доступ до здачі заліку. 

Щоразу залік розпочинається з відео-ідентифікації студентів з використанням платформи Cisco Webex Meeting.

Студенти включають відео для того, щоб пройшла відео-ідентифікація. Надалі відео можна відключати для того, щоб не погіршувати інтернет зв'язок для безпереврної роботи над своїм тестом в системі Elearn.

23 квітня 2020 року відбувався залік з курсу "Ризик-менеджмент" у студентів 4 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту. Навіть після ідентифікації студенти не дуже хотіли відключати відео, тому що всі скучили за живим спілкуванням та за навчанням не в дистанційному форматі.

Але надалі старший викладач кафедри Людмила Гречанюк повідомила, що відкриває доступ до тесту з обмеженим часом, тому студенти приступили до виконання завдань. 

Після підтвердження викладачем отримання результатів, студенти могли виходити із системи і викладачі приступили до опрацювання результатів. Відповідно після опрацювання результатів, вся інформація буде заповнена у відомостях та надіслана в офіс деканату факультету аграрного менеджменту.

 

Сесія триває і ми бажаємо нашим студентам успішно пройти всі випробування, незважаючи на незвичний цьогорічний формат.

Тетяна Мостенська, завідувач кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook