Дистанційне навчання

23 квітня 2020 року
Кафедра фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

 Доцентом кафедри фітопатології Баштою Оленою Валентинівною постійно проводиться спілкування з своїми дипломниками. Так, Кириченко Святослав, студент 4 курсу факультету Захисту рослин, біотехнології та екології спеціальності «Захист і карантин рослин» дав відповіді на її питання:

Де ви перебуваєте під час карантину?

Вдома, з родиною.

Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

Кожного дня я витрачав 2 години на дорогу, та через дистанційний режим навчання цей час звільнився. Ще не має чіткого розпорядку дня, що в цій ситуації є скоріше плюсом, бо ти самостійно можеш визначити час, що витратиш на навчання. Тож адаптації як такої не було, бо дистанційний режим для мене кращий за аудиторний (здебільшого через моє місце проживання).

Які маєте побажання для викладачів?

Подання додаткових матеріалів у вигляді коротких статей або навчальних фільмів та презентацій, що допоможе зекономити час, а також краще запам’ятати матеріал.

Скільки часу в день йде на самостійне навчання?

На навчання, включно з дипломною і курсовою близько 3-4 годин на добу, виключаючи 1-2 вихідні на тиждень. Також можу собі дозволити витратити 2-3 години на вивчення певних тем, які не передбачені програмою університету, але є цікавими для мене.

Чи вдається під час карантину займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки, займатися хобі?

Так, карантин чудовий час для того, щоб встигнути те, що не встигав у період навчання. Наприклад, я встиг відкрити для себе декілька нових авторів.

 

Дякую, за надані відповіді! Було цікавим узнати Вашу думку про дистанційне навчання!!!

Спілкування проводила керівник дипломної роботи доц. Башта О.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook