Засідання кафедри з використанням програмного забезпечення Cisco Webex Meetings

22 квітня 2020 року

22 квітня 2020 року в.о.завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кучерук Марія Дмитріна організувала та провела засідання співробітників кафедри в online режимі з використанням програмного забезпечення Cisco Webex Meetings.

На засіданні-нараді було розглянуто наступні питання:
1. Стан наповнення та атестації ЕНК з дисциплін кафедри.
2. Надходження благодійних внесків на фонд «Голосіївська ініціатива», призначених для допомоги медперсоналу в умовах карантину через поширення коронавірусу COVID 19.
3. Організація та проведення виробничої, навчальних та санітарної практик з дисциплін кафедри з використанням ресурсів дистанційного навчання для студентів факультету ветеринарної медицини в умовах карантину.
4. Аналіз витягу з робочих навчальних планів підготовки фахівців у НУБіП України для кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька на 2020-2021 навчальний рік.
5. Розробка тестових завдань для ЄДКІ для випускників спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
6. Стан підготовки та акредитація ОНП факультету, оновлення ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на 2020-2021 навчальний рік.
7. Проведення «Дня відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини в умовах карантину з використанням ресурсів Cisco Webex Meetings.
8. Розгляд та оновлення буклету кафедри.
9. Підготовка до святкування 100-річчя факультету ветеринарної медицини.
10. Атестація аспірантів кафедри та факультету в умовах карантину.

В процесі засідання-наради було обговорено та вирішено значну кількість нагальних питань, внесено пропозиції щодо організації навчальних практик в умовах карантину, уточнено окремі пункти та оптимізовано ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», проект якої розміщено на сайті кафедри та факультету ветеринарної медицини у рубриці «Аспірантура».

Віта Михальська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook