Карантин не заважає навчанню

21 квітня 2020 року
факультет землевпорядкування
Під час карантину викладачі та студенти університету активно включилися в  дистанційне навчання. Завдяки навчальному порталу «Еlearn», на якому містяться електронні навчальні курси,наше дистанційне навчання проходить без проблем, в спокійній домашній обстановці.
В межах ЕНК викладачі для студентіврозміщують інформацію про виконання пракичних та самостійних робіт , публікують повідомлення про дату та час проведння атестаційних тестувань. Крім того, сьогодні багато інструментальних платформ відкривають свої потужності для онлайн-занять.
 
  
Викладачі проводять віддалене навчання за допомогою груп у Telegram, куди скидають завдання, проводятьзаняття через  серіс Zoom, Cisco, Skype. Вони постійно тримають з нами зв’язок та допомагають, коли щось не виходить. Саме так проходять заняття з дисципліни «Землеустрій», яку веде доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько. Суть роботи, яку виконують студенти 4 курсу, полягає в проектуванні, а це виконати без допомоги та консультації викладача доволі складно. За допомогою презентацій із землеустрою, легко освоюється навчальний матеріал. У разі, якщо щось незрозуміло можна з легкістю запитати викладача під час онлйн-занять або в бесіді групи.
 
  
 Звісно зв'язок з викладачем 24/7 в різноманітних соціальних мережах та методичні рекомендації  допомагає для засвоєння матеріалу під час дистанційного навчання, але живого спілкування воно замінити не може, а тим більше при проектуванні.Ми звісно намагаємося і стараємося виконати всі необхідні завдання, адже розуміємо ситуацію що зараз у світі, і сподіваємося що як найшвидше крантин закінчиться!
 
Студентка 4 курсу
факультету землевпорядкування,

Марія Місяйло 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook