Стадна Валерія: «Правильно обрати фах – гарантія життєвого успіху»

20 квітня 2020 року

Дистанційна профорієнтаційна робота викладачів економічного факультету триває. Майбутня абітурієнтка поділилась своїми мріями і сподіваннями.

• Розкажи про себе.

Мене звати Стадна Валерія. Я народилась і мешкаю в Києві, навчаюсь у випускному класі загальноосвітньої школи № 66 Дніпровського району.

Чому вирішила здобути вищу освіту?

Вважаю, що вища освіта відкриває додаткові можливості для успішного працевлаштування, а також розвиває кожного як особистість. За висловом П’єра Буаста «Освіта ‒ скарб; праця – ключ до нього».

Ти вже замислювалась над вибором професії і над тим, де ти будеш її здобувати?

Щоб обрати свій майбутній фах, я врахувала поради батьків, власні побажання, свої можливості та особливості характеру. Я планую вступати на економічний факультет, де оберу спеціальність «Облік і оподаткування».
Впевнена, що вибір професії є одним із найважливіших кроків у житті, адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності, запорука успіху.

• Чому обираєш саме НУБіП?

Я багато чула про НУБіП від друзів, які навчаються в НУБіП. Крім цього, до нашої школи приходили викладачі університету і мене зацікавила їх розповідь і відеоролик про НУБіП України.
Найбільше на мій вибір вплинув високий рейтинг університету, можливість навчатися за кордоном і отримати «подвійний диплом», англомовні групи та безумовно активне та цікаве студентське життя.

• Чим цікавишся окрім навчання?

У вільний від навчання час я люблю малювати, подорожувати, захоплююсь танцями та гарною музикою.

Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook