Карантин не став завадою для проведення відкритої лекції доцентом кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Іриною Деркач

18 квітня 2020, 10:30

14 квітня 2020 відбулась відкрита лекція доцента кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії, к.вет.н. Ірини Деркач. Лекція на тему "Тара, закупорювальні засоби, пакувальні матеріали” була прочитана згідно календарного плану проведення занять з дисципліни "Ветеринарне фармацевтичне та медичне товарознавство" для студентів-магістрів 1 року навчання спеціальності "Ветеринарна фармація".

За допомогою сервісу Zoom було організовано онлайн-зустріч з усіма студентами, колегами та представниками деканату факультету ветеринарної медицини.

 

На лекції було висвітлено питання асортименту, класифікації та маркування споживчої тари, вимоги до закупорювальних засобів та пакувальних матеріалів для ветеринарних препаратів і медичних виробів.

За виникнення питань під час лекції можна було спілкуватися в онлайн-чаті та у месенджері Viber.

Карантин не став завадою для проведення відкритої лекції. Студенти та викладачі високо оцінили рівень відкритого лекційного заняття, проведеного онлайн.

Вадим Іщенко,
в.о. завідувача кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

 

 

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook