"Земельно-правові відносини в агробізнесі" - наступний іспит складено учасниками проекту "Агрокебети"

18 квітня 2020 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Проект "Агрокебети" продовжує свою впевнену ходу за графіком екзаменаційної сесії з використанням усіх доступних методів дистанційного навчання.

15 квітня 2020 року відбувся іспит з курсу "Земельно-правові відносини в агробізнесі", який приймали д.е.н., доц. Андрій Мартин та к.е.н., доц. Людмила Гунько. Іспит розпочався вже традиційно вчасно із 100% явкою всіх учасників проекту, що було верифіковано за допомогою відео-конференції zoom.

   

Протягом навчального семестру лектор Андрій Мартин весь час тримав студентів поінформованими щодо останніх трендів у розвитку земельної реформи в Україні. Студентам проекту дуже пощастило, тому що Андрій Геннадійович також є старшим проєктним менеджером із земельної реформи Офісу реформ Кабінету Міністрів України. Тому вся інформація є актуальною та студенти мали змогу задавати свої питання безпосередньо в аудиторії до фахівця.

 

Зокрема, були прочитані лекції як в аудиторії, так і в онлайн форматі (під час введення карантинних заходів), що розкрили глобальні земельні питання, а саме:

- Земельний фонд України та проблеми землеустрою

- Обмеження у землекористуванні та їх вплив на агробізнес

- Кадастрові системи та їх викорситання в агробізнесі

- Особливості вирішення земельних спорів

- Скільки коштує українська земля та що впливає на її вартість

- Завдання Земельної реформи в Україні тощо.

Тож студенти підійшли до іспиту озброєними сучасними знаннями.

На іспит також завітала доц., к.е.н. Олена Колеснікова, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм. Вона зазначила, що іспит відбувався відповідно до рекомендованої послідовності проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину та введеного в дію наказом ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину».

На підготовку відповідей було виділено час протягом однієї пари. Після підготовлених відповідей, студенти надсилали свої роботи безпосередньо на поштові скриньки своїм викладачам в онлайн режимі з відеофіксацією. Підтверджуючи отримання відповіді студентів, викладачі підтверджували це в онлайн форматі. Після отримання всіх робіт, викладачі Андрій Мартин та Людмила Гунько перейшли до етапу перевірки. Результати були надіслані студентам, а також було запропоновано пройти співбесіди. 

Заключним етапом стало оформлення відомостей та надсилання цих відомостей з особистої пошти викладачів на офіційну адресу деканату факультету аграрного менеджменту.

А студенти перейшли до наступного етапу сесії - підготовки до іспиту з "Управлінського обілку"!

Агроосвіті перешкод не існує!
Агрокебети драйвують!


Долучайся до нас: https://agrokebety.com/

Олена Ковтун, доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook