Планування та проектування операційного процесу підприємства – тема обговорення в межах курсу «Операційний менеджмент»

17 квітня 2020 року

   15 квітня завідувачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук та кандидат економічних наук, доцент кафедри Тетяна Олексіївна Власенко провели передбачену програмою навчальної дисципліни online лекцію з Операційного менеджменту.

   В ході лекції було детально розібрано основні етапи проектування операційної системи, структуру робіт проекту та структуру матричного проекту. Особливу увагу приділено ABC-аналізу, який підкреслює найбільш суттєві напрями діяльності підприємства і направляє ділову активність в сферу підвищеної економічної значущості. Було наведено європейські приклади управління матеріальними ресурсами та зазначено важливість сучасних підходів управління проектами в після карантинний час.
   Студенти мали можливість задавати питання та дізнатись більш детально про практичне застосування даного матеріалу та під чуйним керівництвом викладачів вирішили задачу із застосуванням методики ABC-аналізу.
 
 
   Після обговорення студентам було надано завдання на навчально-інформаційному порталі НУБіП України за програмою навчальної дисципліни «Операційний менеджмент».
   На завершення лекції студенти зазначили, що викладачі відкриті до спілкування та радо консультують по питаннях, які виникають в процесі навчання.
 
Тетяна Власенко,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
Христина Бздир,
студентка 4 курсу ФАМ
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook