Дистанційний навчальний і виховний процес студентів 3 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини

16 квітня 2020 року

У зв’язку з самоізоляцією, пов’язаною з карантинними заходами в Україні, студенти 3 групи 2 курсу навчаються дистанційно за місцем знаходження. Вони користуються спеціально створеними на кафедрах електронними навчальними курсами, які розміщені на навчально-інформаційному порталі університету. Зокрема їм допомагають лекційні та відео-матеріали, лабораторні і практичні заняття з методиками їх виконання та тестові завдання, які сприяють якісному засвоєнню матеріалу навчальних дисциплін. Викладачі кафедр також здійнюють зв'язок зі студентами використовуючи Viber, Telegram, розсилку матеріалів електронною поштою, або розміщення на Google-дисках. У міру вільного часу студенти групи не забувають займатися спортом і підвищенням інтелектуального рівня.


Як і під час занять в університеті, проте вже дистанційно, продовжується також виховна робота. Наставник групи регулярно виходить на зв'язок зі студентами. Вона цікавиться процесом навчання, здоров’ям і побутом студентів та наголошує на дотриманні карантинних заходів. Студенти спілкуються між собою, обмінюються враженнями і думками та взаємно підтримують один одного.


Студенти 3 групи 2 курсу висловлюють подяку науково-педагогічним працівникам факультету за повноцінне дистанційне навчання і виховну роботу та сподіваються на зустріч ближчим часом в стінах рідного університету.

Староста групи Владислав Садов’юк
Наставник групи Надія Дишлюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook