Дистанційне засідання кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

15 квітня 2020 року

   15 квітня відбулося засідання кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, що було проведено у режимі відео-конференції на платформі Zoom. 

  На порядку денному стояло декілька питань:
  1. Про хід дистанційного навчання на кафедрі.
  2. Про затвердження графіку виконання бакалаврських робіт та стан написання бакалаврських робіт.
  3. Про підготовку до практики студентів спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» та 242 «Туризм».
     Завідувач кафедри Дарія Басюк наголосила на необхідності дотримання вимог щодо організації дистанційного навчання та проведення занять згідно розкладу, надала роз’яснення щодо подальших дій науково-педагогічних працівників щодо успішного завершення весняно-літнього семестру.

     Також було розглянуто питання організації роботи студентів-бакалаврів над бакалаврськими роботами. Завідувач озвучила чіткі дедлайни та алгоритм дій відповідно до дат карантину, що чинні на сьогодні.
    Викладачі кафедри - професори Тетяна Кальна-Дубінюк, Сергій Бардаш, Інна Левицька та доценти Стефанія Мосіюк, Ірина Кудінова, Вікторія Самсонова прозвітували щодо перебігу навчального процесу та поділилися корисним досвідом організації роботи.

  Кафедрали жваво обговорили питання практики студентів спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» та 242 «Туризм» та вирішили дати пропозицію директору інституту щодо переносу навчальної практики на осінь, якщо це можливо.

     Куратори студентських груп доценти Стефанія Мосіюк, Ірина Кудінова, Вікторія Самсонова доповіли про стан здоров’я студентів.
     Колектив кафедри продовжує працювати!!!


Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook