Карантин – не перешкода для опанування навчального матеріалу з «Cоціальної роботи у сфері дозвілля»

13 квітня 2020, 11:22

 Дистанційне навчання – життєво необхідна частина сучасного навчального процесу. Здобувачі вищої освіти 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Соціальна робота» уже звикли до опанування навчального матеріалу та отримання нових знань з дисципліни «Соціальна робота у сфері дозвілля» за допомогою різних інструментів для проведення онлайн-занять. 

 
Постійний зв'язок зі студентами, консультування у дистанційному режимі забезпечують також Viber-групи, Telegram-спілкування та листування за допомогою електронної пошти. Студенти щоденно відправляють на перевірку виконані практичні завдання та можуть поставити запитання.
 
Ось так цікаво й насичено промайнув ще один тиждень дистанційного навчання. І вже з впевненістю можна сказати, що з кожним днем активність студентів зростає, ще з більшим заохоченням вони долучаються до онлайн-лекцій та практичних занять. 
 
Мій досвід показує, що відвідуваність студентів під час онлайн-занять не відрізняється, а іноді навіть вища від звичної очної форми. Виконані роботи, які надсилаються студентами через наявні ресурси, стають все досконалішими та відмінно виконаними. Мотивувати студентів можна традиційно оцінками, і карантин цьому не перешкода. 
Каріна Власенко 
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook