У ногу з часом та обставинами

9 квітня 2020 року

  «Залишайтесь Вдома» цей та інші нагальні сьогодні гасла є не порожніми словами для кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка. Тож у зв’язку з продовженням карантину вивчення дисципліни «Моделювання і оптимізація систем керування» здійснюється дистанційно з використанням сучасних технічних можливостей на платформі elearn, у тому числі і у відеоформаті.

    Приємною констатацією в цей складний для всього світу час стало те, що для працівників кафедри миттєве переведення всієї адміністративної діяльності та навчального процесу в дистанційну форму, а саме в онлайн режим, відбулось без суттєвих проблем, а студенти виявляють навіть більшу активність ніж зазвичай. Матеріально-технічна база студентів є різною і тому рішення приймаються окремо щодо вибору раціонального складу використання програмного забезпечення, часу проведення занять та строків виконання поставлених завдань.

   Сподіваюсь, що ситуація з санітарно-епідеміологічним станом в Україні швидко нормалізується, а весь розкритий потенціал науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти НУБіП України у цій надзвичайній ситуації стане початком наших майбутніх успіхів.

Професор Шворов С.А.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook