Карантин карантином, а робота над покращенням гуртожитків не зупиняється!

9 квітня 2020 року
     З початком введення в країні карантину в гуртожитках студентського містечка посилено проводять провітрювання приміщень, вологе прибирання, з використанням дезінфікуючих засобів, уже тричі на день, місць загального користування, душових кімнат, коридорів тощо, постійно дезінфікуючими засобами протирають вхідні дверні ручки в гуртожитку і кімнатах.

  

     Щоб краще і частіше проводити дезінфекцію в гуртожитках закупили обприскувачі на 2 та 8 літрів. Ці обприскувачі якісно і швидко виконують дезінфікування. Можна охопити більшу територію за невеликий період часу, наприклад: сходові клітки, перила, підвіконники, коврики.
     Тому, з часу придбання, кожен день оприскувачі в роботі, це допомагає нам забезпечити чистоту і дезінфекцію в гуртожитках а також полегшує роботу персоналу в щоденній клопіткій праці. Адже це запорука того, що інфекція не буде розповсюджуватися в приміщенні.

  

  

  

     Також для дотримання санітарно-гігієнічних норм та особистої гігієни в кожному гуртожитку, у вільному доступі, є антисептичні-дезінфікуючі засоби, якими при потребі може користуватися кожен мешканець гуртожитку.

  

  

  

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook