ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ АКУШЕРСТВА, ГІНЕКОЛОГІЇ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ ВІДТВОРЕННЯ ТВАРИН ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗГІДНО З РОЗКЛАДОМ ЗАНЯТЬ

9 квітня 2020, 11:40

Не дивлячись на те, що в Україні подовжено карантин та введено обмежувальні заходи, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 р. № 255, заняття з студентами на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин проводяться згідно розкладу, у дистанційній формі, з використанням навчального порталу НУБіП України «Elearn», а також шляхом електронного листування, спілкуванням через форуми і чат.

Впродовж трьох тижнів доцентом кафедри Юрієм Жуком щосереди на 3 парі проводиться лекція на навчального порталу НУБіП України «Elearn» (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2557#section-3) для студентів 2 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр».

До кожної лекції, яка розміщена на навчальному порталі, студенти отримують завдання для самостійної роботи, які готують впродовж пари і здають на перевірку та оцінювання.


Також, дистанційно проводяться і лабораторні заняття (викладачі – доцент Сергій Деркач , асистент Юрій Масалович). Вони включають в себе теоретичний матеріал, самостійну роботу до кожного лабораторного заняття та відеоматеріал.


Результати виконання самостійної роботи відправляються студентами на оцінювання викладачу.
Слід відміти, що студенти цього курсу є досить активними користувачами. Участь в On-line лекціях беруть участь 86-90 % студентів. Окрім того, проводиться спілкування із студентами шляхом електронного листування, чату на платформі «Elearn».


Також щочетверга згідно розкладу, проводяться лекційні та лабораторні заняття для студенів 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни «Основи ветеринарії) (викладач – доцент Юрій Жук).


Таким, чином викладання дисциплін на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнологія відтворення тварин, не дивлячись складну ситуації в Україні, відбувається своєчасно, з використанням усіх можливих підручних засобів.


Олександр Вальчук,завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook