Дистанційне навчання магістрів на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії триває

9 квітня 2020 року

На кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії продовжується активна робота з дистанційного навчання студентів магістратури. Заняття із магістрами за усіма магістерськими програмами здійснюється за допомогою електронних навчальних курсів на платформі elearn: «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб свиней (паразитологія)» (викладач - доц. Пашкевич І.) https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2630, «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб жуйних(паразитологія)» (викладач - доц. Семенко О.) https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1731, «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб собак і котів (паразитарні хвороби ч.1)» (викладач – доц. Семенко О.) https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1747. Магістерської програми «Ветеринарне забезпечення здоров’я продуктивних, дрібних, диких і екзотичних тварин» - з дисциплін «Ветеринарне забезпечення здоров’я продуктивних тварин» та «Ветеринарне забезпечення здоров’я дрібних, диких і екзотичних тварин» (викладачі: проф. Прус М., доц. Семенко О., доц. Пашкевич І.), https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1968.
Наразі з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб собак і котів» студенти магістратури успішно здали тестове оцінення з розділу трематоди і цестоди собак і котів. На інших магістерських програмах тестове оцінення здійснюється протягом цього тижня.

На кожен тиждень карантину студенти отримують завдання, які висвітлені в новинах на електронному курсі та дублюються у соцмесенжери, такі як Telegram, Viber, WatsApp тощо.


Магістри згідно завдань, які отримують на тиждень, виконують і здають викладачам на перевірку свої роботи.

 

 

 
При виникненні питань в роботі, магістри задають їх або в електронному курсі на платформі elearn за допомогою обміну повідомленнями, або у соцмесенжерах.

 

 

Також для магістрів з дисциплін «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб жуйних» та «Превентивні ветеринарні технології заразних хвороб собак і котів» з частини паразитологія згідно розкладу щотижня проводяться відеолекції у Skype згідно календарного плану.


Під час відеочату студенти задають питання, якщо такі виникають і ми їх намагаємось вирішувати. Зокрема у студентів виникає багато питань щодо можливого дистанційного проведення іспитів з дисциплін, можливостей дострокової здачі сесії тощо.

Бажаємо всім міцного здоров’я.


Доценти кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Олена Семенко та Марина Галат


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook