Студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» вивчають дисципліну «Соціологія» з допомогою навчального порталу НУБіП України

8 квітня 2020 року

 

Карантин не зупинив навчальний процес для студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», котрі навчаються в Навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму нашого університету. Важливе місце в підготовці майбутніх управлінців займає навчальнадисципліна «Соціологія», яка озброїть студентів знанням закономірностей суспільного розвитку та здатністю використовувати їх на благо українського соціуму.

З допомогою навчального порталу НУБіП студенти опрацьовують лекційний матеріал, готують презентації як складові самостійної роботи, обговорюють важливі питання курсу в інтерактивному форматі (Форум), що забезпечує асинхронне текстове спілкування  між студентами та викладачем.

  
 Невдовзі розпочнеться синхронне текстове спілкування в чаті, що потребуватиме одночасного перебування на курсі учасників спілкування, організаційні умови якого будуть забезпечені з допомогою вже створеної групи у Вайбері. Цей формат корисний для швидкого обміну повідомленнями в реальному часі, а обговорення залишається доступним, щоб можна було повернутися до нього і перечитати в разі потреби.
 
 
 Навчальний портал НУБіП та інші ресурси дистанційного навчання не лише забезпечують інтерактивний навчальний процес, але й дають змогу не послаблюватися відчуттю приналежності до дружньої спільноти Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 
 
 
Василь Стрілець,
професор кафедри міжнародних
відносин і суспільних наук,
Євгенія Зоря, Анна Іщенко, Юлія Бабенко, 
Мар’яна Петерчук, Тамара Кузьменко, Кирило Вєтров

студенти ННІ неперервної освіти і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook