ОНЛАЙН НАРАДА ДЕКАНАТУ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК З ВИКОРИСТАННЯМ ZOOM ТЕХНОЛОГІЇ

31 березня 2020 року
Internet, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції

Онлайн нарада деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з використанням Zoom технології. 

31.03.2020 о 17:00 год. відбулося zoom включення, на якому було розглянуто нагальні питання роботи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в умовах карантину.

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко розпочала засідання із особливостей перебігу дистанційного навчання в умовах карантину. Першочергово необхідним є забезпечення перебігу навчального процесу на належному рівні з використанням електронних навчальних курсів, згідно розкладу.

Згідно представлених звітів магістри активно переглядають теоретичний матеріал, виконують практичні завдання та завдання, передбачені для самостійної роботи. На електронних курсах ряду дисциплін факультету студенти успішно склали тестові завдання до навчальних модулів.

Друге питання представила заступник декана факультету Наталія Слободянюк. Воно стосувалося підготовки до проведення ІХ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства».

Активна робота по прийому матеріалів конференції та підготовці до друку збірника матеріалів триває. За попередніми даними у роботі конференції приймуть участь не лише студенти університету, а і провідні науковці вітчизняної харчової галузі та багато закордонних  колег. 

Питання залучення учнів ЗОШ до участі в Олімпіаді до вступу в Університет також розглядалося на засіданні, адже робота триває, зокрема продовжено 1й тур Олімпіади. Анкети учасників та бланки виконаних завдань можуть бути надіслані до 17 квітня 2020 року на адресу приймальної комісії. Про проведення другого туру Олімпіади буде повідомлено додатково.

Також у ході засідання було розглянуто питання, що стосуються підготовки та проведення екзаменаційної сесії студентів ОС «Бакалавр» 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання, підготовки випускних документів здобувачів вищої освіти.  

Фіналом засідання стало побажання від декана всім учасникам zoom конференції міцного здоров'я, ретельного дотримання правил карантину подальшої плідної праці у доброму гуморі і гарному настрої.

 

Наталія Сілонова,

секретар факультету харчових технологій 
та управління якості продукції АПК
НУБіП України

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook