Студенти ННІ неперервної освіти і туризму вперше взяли участь у конкурсі «Краса НУБіП-2020»

10 березня 2020 року

 

 

 

     Цього свята впродовж року чекають не лише студенти, а й усі працівники університету і навіть члени їх сімей. Усі знають, що конурс «Краса НУБіП» – це завжди яскраве, блискуче, вражаюче дійство, де зустрічаються гламурні, креативні, вишукані, витончені, елегантні, артистичні, впевнені, мудрі – красиві хлопці і дівчата, які стали кращими у своїх інститутах, факультетах, відокремлених підрозділах і борються за титул «Містера » і «Міс» року на головній сцені університету.

     «Краса НУБіП-2020» зібрала рекордну кількість учасників: 25 юнаків і 25 дівчат за тиждень до конкурсного дня зібралися на кафедрі культурології, аби разом із режисером – постановником старшим викладачем кафедри Наталією Тітенко, постановниками дефіле і творчих номерів доцентом Світланою Макодою, старшим викладачем Ольгою Сауріною, постановиками творчих номерів доцентом Іриною Войтюк та викладачем Ніною Меліковоюстворити хороший настрій і подарувати насолоду близько 700 глядачам конкурсу 5 березня. Викладачі-наставники стверджують, що, хоча учасників було багато, працювати з ними було легко і приємно, бо, як не дивно, вони не відчували себе конкурентами, а стали дружною командою друзів.

     Тож коли аеропорт «Бориспіль» уявно перемістився на сцену актової зали навчального корпусу № 3, їй могли позаздрити кращі карнавальні майданчики Ріо-де-Женейро, Венеції, Ніцци. «Делегації» з Індії, Японії, Молдови, Іспанії, Ізраїлю, Шотландії, Єгипту, Грузії, країн Америки… Сцена стала малою для неймовірної кількості шаленої краси і талантів, а попереду ще був кінофестиваль, «Вестерн-шоу», «Хвилина слави» і «Віденський бал». 
     «Кінофестиваль» відкрив ректор нашого універстету Станіслав Ніколаєнко. Вітальне слово Станіслава Мколайовича було дуже мудрим: у яких країнах би ми не були, на яку б красу не звертали увагу, вдома, в Україні, а тим більше – в НУБіП – найкраще! І ця думка мала відлуння у всіх відеороликах, представлених конкурсантами: подорожі розвивають, але вони – ніщо, якщо тебе не чекає рідний дім…

     Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму вперше брав участь у конкурсі - студент 2 куру спеціальності "Туризм" - Олексій Чекорський  представив інститут з чоловічої сторони і посів звання "Містер Інтелектуальність", а студентка 1 курсу спеціальності "ТуризмАнастасія Макарченко представниця жіночої сторони нашого інституту посіла звання "Міс Виразність".

    Ми щиро вітаємо Олексія і Анастасію з їх перемогою, адже вони доклали багато зусиль та часу, щоб їх номери були вищому рівні.

Ви молодці! Так тримати! 

Анастасія Конопацька,
голова культмасового підрозділу 
студентської організації ННІ НОіТ
 

 

 

 

 

 

  •  

 

 

 

 

 



     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook