On-line заняття «Етика бізнесу» на платформі ZOOM для студентів іноземців факультету аграрного менеджменту

7 квітня 2020 року
   Колектив кафедри  менеджменту імені професора Й.С. Завадського  постійно та активно сприяє у навчанні  студентів НУБІП України, які є резидентами інших країн. Так, у зв'язку із запровадженням карантину, у межах  вивчення предмету «Етика бізнесу», доцент кафедри  менеджменту імені професора Й.С. Завадського, кандидат економічних наук Тетяна Артюх провела  on-line заняття  на платформі  ZOOM для студентів іноземців  4 групи першого курсу ОС «Бакалавр» факультету аграрного менеджменту.
 
   Темою семінарського  заняття, у контексті навчального плану,  було питання «Етичні проблеми та порушення етики бізнесу сучасності». Під час Zoom-class  студенти засвоїли, що ділова поведінка пов'язана з прийнятими моральними стандартами, разом з тим, сам бізнес впливає на моральні стандарти суспільства. 
 
 
   У процесі загальної дискусії, було з’ясовано яким чином деструктивний бізнес руйнує суспільство, а соціально відповідальне підприємництво формує творчий імпульс, що поширюється подібно до кола по воді, у всьому суспільстві. Викладач обґрунтувала передумови порушення етики, що виступають причинами багатьох деструктивних тенденцій сучасного суспільства, включаючи економічну і фінансову кризу, інфляцію, погіршення якості життя та навколишнього середовища. Загибель людей, руйнування репутації, відсутність довіри, економічний збиток (пов'язаний із необхідністю усунення негативних наслідків недоброякісного продукту) – це неповний список соціальних наслідків несумлінного і неетичного бізнесу. Студенти наводили приклади ділової поведінки своїх країн та активно працювали під час заняття.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook