Соломон В.В. провів дезінфекцію у 12 навчальному корпусі

3 квітня 2020 року

У зв’язку із загостренням епідеміологічної ситуації під час карантину, з метою недопущення розповсюдження COVID-19 у довкіллі та зменшення ризику зараження працівників університету 02.04.2020 у 12 навчальному корпусі (факультет ветеринарної медицини) фахівцями кафедри ветеринарної гігієни ім.проф.А.К.Скороходька було проведено дезінфекцію.

Здійснена обробка вхідної групи, холу, коридорів, сходів, ганку, місць відпочинку біля корпусу, територій прилеглих до входу, приміщень клінічного центру "Ветмедсервіс". Дезінфекцію було здійснено генератором гарячого туману «Іgeba TF-35», сучасним та високоефективним дезінфікуючим засобом «Екоцид С».

Робочий розчин дезінфектанту впорскується апаратом у потік гарячого газу. В цьому процесі дезінфікуюча рідина розбивається на найдрібніші краплі та миттєво випаровується за рахунок високої температури газу.

Ефект конденсації створюється за рахунок охолодження потоку гарячого газу із відносно холодним повітрям у приміщенні, що призводить до конденсації вологи на предметах навколишнього середовища. Ці краплі формують щільну хмару туману, який розповсюджується в середовищі за рахунок швидкості виштовхування генератора.

Після проведення дезінфекції, впродовж години, була витримана експозиція, після чого здійснили ретельне провітрювання. Дезінфекційну обробку провів  завідувач клінічного центру «Ветмедсервіс», к.вет.н., доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович.

Марія Кучерук

В.о. завідувача кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька


 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook