Дистанційне вивчення дисципліни «Радіаційний моніторинг» (Radiation monitoring)

1 квітня 2020 року
Кафедра радіобіології та радіоекології

 На кафедрі радіобіології та радіоекології з метою забезпечення безперервного освітнього процесу згідно розпорядження ректора НУБіП України не зупиняється дистанційна робота по викладанню дисциплін науково-педагогічними працівниками кафедри. Асистент кафедри Олена Паренюк продовжує дистанційно навчати студентів ОНС Магістр 1 курсу за спеціальністю 101 Екологія (Охорона навколишнього середовища) з дисципліни «Radiation monitoring» (англомовна група).

 

За період з 30.03 по 03.04 згідно з розкладом занять та календарним планом вивчення дисципліни, було розглянуто лекцію на тему «Radioecological monitoring of air».

 

 

Студенти активно долучилися до вивчення лекційного матеріалу та цікавої дискусії з використанням популярних месенджерів та мобільних додатків для обміну повідомлень в мережі Інтернет: Skype, Viber.
З метою покращення оцінювання отриманих знань студентами та уникнення нестатутних відносин, Олена Паренюк розробила форму тестових анкет для заповнення з комп'ютера. Студенти сприйняли такий підхід позитивно та із задоволенням проходять тестування.

 

В.о. завідувача кафедри
А.В. Клепко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook