Запрошуємо до участі у вебінарі «Громадянська участь у час фізичного дистанціювання» (2 квітня, 18.00)

1 квітня 2020 року

Чертвер, 2 квітня 2020 року, о 18:00,  Ресурсний центр ГУРТ запрошує лідерів та менеджерів організацій громадянського суспільства на безплатний антикризовий вебінар «Громадянська участь у час фізичного дистанціювання».

Головним спікер – Джо Тьопфер (соціальний педагог, консультант з розвитку організацій та менеджменту  м. Берлін, Німеччина.

Джо працює як консультант-фрілансер у Німеччині та за кордоном. Регулярно працює в Україні. Головні напрямки роботи: фасилітація групової роботи, трансформації організацій, менеджмент організацій та зміни. Він є членом Інституту соціального менеджменту Сходу й Заходу та співзасновником товариства відкритого простору boscop (berlin open space cooperative). У 2014 році ми публікували інтерв’ю Джо Тьопфера «Україна має змінитися або померти. Іншого шляху немає». Тоді ми змінилися і вижили, але інтерв’ю залишається актуальним і сьогодні.
Під час вебінару ми обговоримо поточні виклики щодо забезпечення принципу участі громадськості у суспільних процесах в Україні та світі. Разом ми напрацюємо рекомендації стосовно посилення соціальної згуртованості на рівні організації, громади та суспільства в цілому.


Дата: 2 квітня 2020 року
Час: 18:00 – 19:00

Реєстрація за посиланням відкрита до 10:00 2 квітня 2020 року. Якщо після реєстрації ви не отримали підтвердження на поштову скриньку, будь ласка, перевірте папку спам.
Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 17:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар є частиною кампанії Ресурсного центру ГУРТ «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!».
Чекаємо вас на вебінарі і бажаємо міцного здоров’я та здорового глузду!


З повагою,
команда Ресурсного центру ГУРТ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook