ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ON-LINE БУВАЄ!!!

1 квітня 2020, 10:00

 ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ON-LINE БУВАЄ!!!

(частина 3)

 

         А ця частина – про найвеличніше і найчарівніше з почуттів – кохання. Вадим Дмитрович Крищенко присвятив йому величезну частину свого доробку, і це, звичайно, схвилювало студентство, адже так близька молодим ця вічна тема! Про неї – студентка гуманітарно-педагогічного факультету Катерина Павленко:

 

 

         Поезій про кохання у Вадима Дмитровича так багато, що здається, він насправді писав їх щодня, даруючи отій одній-єдиній. І ця проникливість – у виконанні студентки ННІ лісового і садово-паркового господарства Кароліни Поплавської, студентки гуманітарно-педагогічного факульту Вікторії Капшук та студентки факультету ТВБ Карини Понедько.

 

 

         І, звичайно, усмішка коханої – чудодійний  еліксир, який може розвіяти усі тривоги і печалі. «Усміхнися мені!» - пише Вадим Дмитрович Крищенко, і лірично повторюють за ним студентки гуманітарно-педагогічного факультету Дарія Горбань та Мар᾽яна Остяк.

 

 

Але, на жаль, бувають в коханні не лише свята… Інколи доводиться втрачати, інколи приходить розчарування. Такою тематикою перейнялися студентка гуманітарно-педагогічного факультету Альбіна Кирпа, Валерія Забаштанська та студентка факультету ТВБ Дарія Дульдієр.

 

 

        

Студентки ж гуманітарно-педагогічного факультету Валерія Мариніч та Олена Гудзь обрали тему ще пекучішу:

 


 

«А була любов»… Студент факультету ТВБ Валентин Буряченко впевнений, що не просто була, а не може згаснути (нехай допоможе йому в цьому Віталій Білоножко).

 

 

         Любов не може згаснути? Бо який же світ без кохання ? Кохання творить дива, приносить новий подих у життя, та що там… кохання – це і є життя. Про це – студентка ГПФ Дарія Ткачук, студентки факультету ТВБ Юлія Кутова, Катерина Петренчук та Людмила Денисенко

 


 

І на завершення. Вадим Дмитрович Крищенко – поет-пісняр. У його арсеналі – понад 1000 українських пісень, багато з яких стали народними. Студент факультету тваринництва і водних біоресурсів Богдан Бодун також любить співати, є учасником хорової групи народного ансамблю пісні і танцю «Колос». «Вишеньку-черешеньку» він пропонує у своєму виконанні:

 

 

Так, не вдалося сьогодні відсвяткувати день народження Маестро в Палаці культури «Україна», але знаємо, що щирих теплих слів сьогодні буде сказано чимало. Тож нехай старання наших студентів також стануть для Вас, дорогий Вадиме Дмитровичу, теплим вітанням. Добра Вам, здоров᾽я і натхнення!

 

 

Ірина Майднанюк

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook