Дистанційне проведення лекційних та лабораторних занять викладачами кафедри механізації тваринництва

31 березня 2020 року

    Для студентів 1 курсу (агроінженерів) АІ-1901м (ТТТ), програми підготовки фахівців ОС „Магістр” механіко-технологічного факультету відбувається дистанційне проведення лекційних та практичних занять з дисциплін «Проектування технологічних процесів у тваринництві», «Управління технологічними процесами у тваринницві». Також, з студентами 2 ст, 3 та 4 курсів за спеціальністю «Агроінженерія» програми підготовки фахівців ОС „Бакалавр” механіко-технологічного факультету відбувається дистанційне проведення лекційних занять для дисциплін «Машини і обладнання для тваринництва», «Машиновикористання у тваринництві».

   Викладачами кафедри механізації тваринництва було завчасно викладено відеоматеріали за темами лекцій, передано електронні варіанти підручників та посібників. Із отриманим матеріалом студенти повинні будуть ознайомитись самостійно. Для проведення лабораторних робіт студенти використовують робочі зошити. Кожна робота передбачає вивчення будови, принципу роботи та отримання навичок у регулюванні робочих органів машин. Студенти ОС «Магістр» виконують розрахунки та вибирають раціональні варіанти в процесі проектування та управління усіма технологічними процесами. Метою цієї роботи є розробка проекту та обґрунтування комплексу виробничих об’єктів, які будуть відповідати вимогам енергоощадності при виробництві тваринницької продукції.
    Спілкування студентів із викладачами відбувалось через електронний ресурс на чаті «КАРАНТИН». Студенти прикладають зусилля для вивчення матеріалу, отримують запитання на які повинні дати відповіді. Під час занять згідно розкладу за допомогою викладача студенти могли отримати відповіді на свої запитання. Також, з деякими студентами, відбувалось спілкування за допомогою електронної пошти.
    Для зручності спілкування на період карантину створено форум на сторінці курсу. Активність користувачів курсами:

Василь Хмельовський, завідувач кафедри механізації тваринництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook