Залишайся вдома та пиши диплом!!! – головна та слушна порада від маркетолога Сидоренка Тимофія

30 березня 2020 року
     Студентство вже третій тиждень живе та працює в умовах карантину, який відповідно до указу Уряду продовжено до 24 квітня. Вимушене обмеження прав та свобод, постійний потік новин про коронавірус та невизначеність майбутнього вибиває опору у багатьох. Про те, період пандемії не забороняє здійснювати навчання, розвиватися та працювати. Завдяки ІТ-технологіям та сучасним комунікаціям можливо здійснювати дистанційне навчання.

 

     Карантин — річ, звичайно, несподівана. Але цей час дистанційного навчання можна використати не тільки для захисту здоров'я, а ще й для ефективного планування та здійснення справ. У зв’язку з цим студенти 4 курсу спеціальності «Маркетинг» під керівництвом доцента Четверик Олени Вікторівни активізувалися у написанні бакалаврської роботи. Вдало, ніби у воду дивилися, студенти напередодні карантину затвердили план робіт та приступили до праці.
Для багатьох студентів карантин – це активний період дистанційного навчання та написання випускних бакалаврських робіт. Саме тому студенти активно почали працювати і пішло багато запитань, уточнень, необхідність проведення маркетингових досліджень, уточнення питань по розроблених анкетах та інші види робіт. Цього року всі студенти є надзвичайно активними, відповідальними та ціленаправленими.
   Саме тому період карантину – це період активної наукової роботи.
      Староста маркетологів та екс-голова студентскої організації факультету аграрного менеджменту Анна Кравчук стверджує: «Завжди відкладала написання бакалаврської роботи. То часу не вистачало, то натхнення… Але що робити під час карантину - 24 години тотальної ізоляції? Не знайшовши відмовок я таки почала її написання. Було незвично і надзвичайно тривожно зробити перші наукові кроки до бажаного диплома маркетолога, але включивши режим супер героя я відкрила порожній документ і склала план роботи, перша сходинка до успіху. Як думаєте? Один день змінював інший, я щодня відкривала ноутбук і писала по кілька сторінок. Так напрацювала майже два розділи. От і вам раджу не сумувати, а почати робити те, що так довго відкладали на потім."

     Старанна студентка Рудь Яна наголошує: «Під час карантину я отримала достатньо часу для написання дипломної роботи. І не стала втрачати час, якого у студентки 4-го курсу і так дуже обмаль. За 14 днів я встигла опрацювати другий розділ та почала аналізувати і розробляти третій. Тепер лишається доопрацювати майже виконану роботу та відправити на перевірку керівнику. Достатність часу та все ж "рідні стіни" допомагають активізуватися та продуктивно працювати. Тому, закликаю студентів - не втрачати таку можливість та активно попрацювати, собі ж на користь».

     Наполеглива та активна Манзевита Дарина наголошує: «Домашній затишок чудово вплинули на мене і тепер я з новими силами взялася до цікавого дослідження. Лише за перші два дні ізоляції мені вдалося структурувати дані, які я збирала протягом року, і оформити їх в аналітичну частину моєї бакалаврської роботи. Я відправила аналіз досліджуваного підприємства моєму керівникові. І ми разом обговорили і усунули всі недоліки. Тепер саме час для написання наступної частини моєї дипломної роботи!»

     Єдиний представник у групі моїх дипломників – це Сидоренко Тимофій – старанний, завзятий та креативний студент наголошує на тому, що саме зараз ми знаходимось у не простих обставинах і кожен з нас повинен відноситись до карантину з відповідальністю. Самоізоляція вдома - це гарний привід для написання дипломної роботи, знаючи як усім нам студентам завжди не вистачає часу, але зараз його вдосталь. На одинці з самим собою та аналізуючи необхідну нам інформацію ми, як ніколи раніше розуміємо усі складнощі інтелектуальної праці. Нам дали час , а ми покажемо результат. Гадаю це буде справді найкраща моя робота. Тому залишайся вдома і пиши диплом!!!

     Розумна та талановита Наталія Кравчук налогошує на тому, що під час карантину потрібно використати час максимально ефективно!!! «Період карантину я намагаюсь використовувати максимально ефективно. Дистанційне навчання, виконання всіх завдань та написання бакалаврської роботи – головні пріорітети до 24 квітня!!! Напередодні я взяла книги у студентській бібліотеці і вже змогла глибше вивчити тему моєї бакалаврської роботи. У мене вже є ідеї та план дій щодо написання всіх трьох розділів. Під час карантину ми з моїм дипломним керівником сформували аналітичну частину і приступили до теоретичного розділу. Я впевнена, що робота у такому темпі матиме свої позитивні результати і вже до середини карантину я буду з готовою бакалаврською роботою! Впевнена, що карантин - це хороша можливість для студентів сформувати в собі навички самодисципліни, самоорганізації і самомотивації.»

     На завершення, як науковий керівник, зазначу, що студенти старанні та відповідально ставляться до написання випукної бакалаврської роботи. І результати у всіх будуть найкращі!!
 
 Олена Четверик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook