Онлайн-лекція з дисципліни "Механізація та автоматизація в тваринництві" для студентів третього курсу спеціальності ТВППТ

30 березня 2020 року

     На сьогодні інформаційне забезпечення є важливою складовою життєдіяльності суспільства, особливо тієї його складової, котра здобуває вищу освіту в непростих умовах світового поширення коронавірусної інфекції. Вимушені умови карантину дають можливість участі в навчальному процесі лише дистанційно. Позитивний результат такої участі проявляється лише за умов використання сучасних комп’ютерних технологій.
У нашому університеті накопичено досвід реалізації дистанційного навчання із використанням платформи Еlearn, а проведення лекцій в режимі он-лайн - додатку "Zoom Meetings & Chat". Останній створює можливість проводити лекції у форматі відеоконференції та обмінюватися файлами між усіма учасниками. Що особливо приваблює нас як студентів – це адаптація навчального матеріалу до особистого темпу засвоєння. Окрім того, навчання може відбуватися в зручний для викладача та студента час.
    От і сьогодні (27 березня) у нас пройшла лекція, що її провів доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка Т. Лендєл, на тему «Автоматизовані системи керування технологічними процесами».

     Спілкування в режимі реального часу дало відчуття, що знаходимось в університеті, але дистанція між нами, студентами, і викладачем – зникло.

     У той же час важливою умовою реалізації таких форм навчання – є доступ до мережі Internet з якісним трафіком.

 

 

 

     Дистанційне навчання - гарний варіант реалізації навчального процесу в умовах карантину, але сподіваємось, що незабаром спільними зусиллями ми зможемо побороти короновірусну інфекцію та повернемось до звичайного студентського життя в нашому рідному кампусі.
     Всім бажаємо гарних знань та міцного здоров’я.

 

Студенти 3 групи 3 курсу ТВППТ
Гресько Анастасія
Колісник Юлія

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook