Корисно кожному: навчальний відеокурс та посібник із Teams від Microsoft

28 березня 2020 року

Microsoft Teams – це програма для співпраці, яка допомагає вашій команді залишатися організованою та проводити розмови – створювати чати і здійснювати виклики. Завдяки своїй інтеграції, Microsoft Teams дозволяє отримати доступ до робочого місця будь-де та будь-коли. 

Компанія Microsoft пропонує дізнайтися, як максимально використати потенціал Teams та вивчити розширені можливості платформи в відеоуроках (англійською мовою): Навчальний відеокурс із Microsoft Teams

Також Microsoft пропонує безкоштовно для завантаження короткий посібник користувача із Teams (українською): Teams QS (pdf, 996КБ, 5 сторінок – зручно та зрозуміло). 

Ще більше корисної інформації можна одержати на сторінці Microsoft Teams (українською). 

Дізнайтеся більше про співпрацю в Microsoft Teams. Працюйте віддалено, залишаючись частиною команди – Teams також доступна для всіх мобільних пристроїв. Організуйте наради для команд будь-якого розміру. Проводьте аудіо-, відео- та веб-конференції з будь-ким у межах організації та поза нею.

В нашому університеті викладачі можуть створювати класні кімнати для співпраці, приєднуватися до спільнот і спілкуватися з колегами й студентами в єдиному розташуванні, отримавши корпоративний обліковий запис Microsoft Office 365, частиною якого є Teams – програма Microsoft, яка швидко розвивається.

М. Березовий
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook