Засідання кафедри соціальної роботи та реабілатації у дистанційному режимі

27 березня 2020 року
27 березня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та реабілітації вперше в своїй історії зібралися на засідання кафедри в онлайн режимі за допомогою платформи Zoom. 
На засіданні розглянуто такі питання:
1) Звернення ректора Станіслава Ніколаєнка у зв'язку з запровадженням карантину
2) Повідомлення т.в.о. Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій (від 26 березня 2020 року) про два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії.  
3) Досвід науково-педагогічних працівників кафедри щодо організації дистанційного навчання студентів. Труднощі в реалізації дистанційного навчання. 
4) Якість освітньої підготовки фахівців освітньо-професійних програм: першого (бакалаврського) рівня "Соціальна робота"; другого (магістерського) рівня "Соціально-психологічна реабілітація"; другого (магістерського) рівня "Соціальна робота". Зарубіжний досвід організації дистанційної роботи із здобувачами вищої освіти.
5) Забезпечення зворотного звя'зку із здобувачами вищої освіти в умовах дистанційного навчання.
6) Профорієнтаційна робота в умовах карантину.
7) Інформаційна політика кафедри.
8) Результати опитувань здобувачів вищої освіти освітньо-професійних програм "Соціально-психологічна реабілітація" та "Соціальна робота" щодо рівня організації та якості надання освітніх послуг у дистанційному режимі.
9) Майстер-клас проведення онлайн лекцій на платформі Zoom.
10) Підготовка наукових статей, тез доповідей, методичних розробок, удосконалення ЕНК на платформі elearn.
11) Підготовка до літньої сесії в дистанційному режимі.
У процесі роботи з'ясовано, що всі науково-педагогічні працівники працюють у дистанційному режимі, використовують широкий арсенал можливих інструментів для навчання онлайн. Більшість здобувачів вищої освіти приступили до навчання дистанційно, виконують завдання, надсилають їх науково-педагогічним працівникам на перевірку. Існують поодинокі випадки у групах, коли окремі здобувачі не мають доступу до Інтернет мережі. Для таких молодих людей інформація та завдання доводяться в телефонному режимі. 
Позитивним є те, що не виявлено хворих здобувачів та науково-педагогічних працівників. Усі працюють в повну силу. Так тримати. Здоров'я та успіхів!
Ірина Сопівник,
в.о. завідувача кафедри соціальної роботи та реабілітації 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook