Магістр-енергетик Олексій Середа зайняв ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціалізацією «Електричні машини і апарати»

26 березня 2020 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України на базі кафедри «Електричні машини та апарати» Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського 19-20 березня 2019 року було проведено другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Електричні машини і апарати».

У зв’язку із введенням в країні карантину, що спричинило відміну проведення масових заходів освітнього та наукового характеру оргкомітет Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Електричні машини та апарати» Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського прийняв рішення провести другий етап ІІ туру (звітну конференцію) в онлайн форматі.

Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв студент магістратури Середа Олексій Ростиславович з роботою на тему: "Розробка системи обігріву виробничих приміщень на основі теплогенератора індукційного типу" під керівництвом доцента кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій к.т.н., доц. Березюка Андрія Олександровича. Робота була представлена за напрямом "Використання нових технологій та матеріалів в електричних машинах та апаратах".

Загалом студенти під час участі у конференції змагались за трьома позиціями: якість доповіді, повнота відповідей на запитання та активність у обговоренні заслуханих доповідей. Кожна з позицій була оцінена членами журі максимум у 20 балів.

За результатами попереднього рецензування та оцінками виступів студентів Середа Олексій набрав сумарно 120 балів та у підсумку зайняв ІІ місце!!!

Андрій Березюк,

доцент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook