Відбулося дистанційне проведення лекційних занять для агроінженерів з дисципліни «Машиновикористання у тваринництві»

25 березня 2020 року

   Завчасно було викладено відеоматеріал на тему "ОСНОВИ ПРОЕКТУВАННЯ ПОТОКОВИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ ТА ПРОЦЕСІВ", з якою студенти повинні були завчасно ознайомитись самостійно. Безпосередньо з матеріалом лекції пов'язано освоєння основ з проектування схем та визначення вибору і кількісного складу машин та обладнання для потоково-технологічних ліній виконання технологічних процесів при виробництві продукції тваринництва та птахівництва за різними системами та способами їх утримання.



   Спілкування відбувалось через електронний ресурс на чаті «КАРАНТИН». Студенти вивчали матеріал. Отримували запитання, на які повинні були знайти відповіді. За допомогою викладача оперативно отримували відповіді на запитання під час занять за розкладом. Також, з деяким студентами, відбувалось спілкування на електронній пошті.
    Дисципліна викладається для спеціальності - 208 – Агроінженерія. ОС - Бакалавр.
     Для зручності спілкування на період карантину було створено чат «КАРАНТИН» і форум на сторінці курсу.


   Спілкування відбувалось через електронний ресурс. Студенти вивчали матеріал. Отримували запитання, на які повинні були знайти відповіді. За допомогою викладача оперативно отримували відповіді на запитання під час занять за розкладом. Також, з деяким студентами, відбувалось спілкування на електронній пошті.

 

доцент кафедри механізація тваринництва
Заболотько О.О
.
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook