Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми "Соціально-психологічна реабілітація" працюють у дистанційному режимі

25 березня 2020 року

Майбутні фахівці, що навчають за програмою "Соціально-психологічна реабілітація" активно долучаються до навчання у дистанційному режимі. 

Під час вивчення дисципліни "Організація реабілітаційної роботи із різними соціальними групами" більшість студентів 84% уже здали індивідуальні завдання. Здобувачі підійшли творчо до поставленого завдання, здійснили збір інформації про наявні соціальні та реабілітаційні послуги у своєму населеному пункті або регіоні (територіальна громада, район, область). Завдання  подали у формі: таблиць, повідомлень, інфографіки, презентацій. 
Під час вивчення навчальної дисципліни "Методологія та організація наукових досліджень" здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійних програм "Соціально-психологічна реабілітація" та "Соціальна робота" не тільки набувають здатностей організовувати наукові дослідження, а й активно готують свої магістерські роботи. Також здобувачі готують тези доповіді на студентську онлайн конференцію.
Під час навчання у дистанційному режимі здобувачі проходять навчання не тільки на базі платформи elearn, а й використовують  інші ресурси. Цікавою і корисною для молоді була онлайн лекція Сергія Квіта про академічну доброчесність. Про успішність засвоєних знань із академічної доброчесності свідчить те, що здобувачі програми "Соціально-психологічна реабілітація" отримали відповідні сертифікати 
 
Ірина Сопівник,
завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook