Використання сучасних технологій в боротьбі з лісовими пожежами вивчили під Оршею, Білорусь

25 березня 2020 року
Білорусь

Республіканський семінар «Сучасні системи радіозв'язку та дистанційного виявлення лісових пожеж, засоби пожежогасіння» пройшов 18.03.2020 р. на базі ГЛХУ «Оршанський лісгосп». У ньому візьмуть участь 70 осіб: керівництво Міністерства лісового господарства, представники лісгоспів з усіх областей, розробники програмних продуктів.

В рамках семінару будуть продемонстровані сучасні системи радіозв'язку, що реалізуються різними компаніями (ТОВ «Професійні радіосистеми», ВАТ «Техніка зв'язку», ТОВ «Френдлі»). Також учасникам семінару покажуть роботу автоматизованої системи виявлення лісових пожеж на ранній стадії «Лісовий дозор», системи автоматичного моніторингу та раннього виявлення лісових пожеж «Лісовий страж», автоматизованої системи стеження і раннього виявлення лісових пожеж з використанням засобів відеоспостереження.

Крім того, в рамках республіканського семінару відбудеться презентація лінійки лісопожежній техніки і обладнання, визначені завдання щодо забезпечення охорони лісів від пожеж на 2020 рік.

Джерело: https://www.mlh.by

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook