Механіко-технологічний факультет: ми здатні вчитись дистанційно

23 березня 2020 року

    Проводити навчальний процес дистанційно, з погляду на високий рівень працездатності сучасних продуктів електронного інформаційного середовища, зовсім нескладно. Головне вірно організувати роботу викладачів та студентів з використанням електронних платформ, баз даних і засобів комунікації.
   Викладачами механіко – технологічного факультету сформовано перелік завдань, які повинні виконати студенти під час вимушеного карантину. Завдання спрямовані на самоопрацювання студентами лекційного матеріалу, практичних робіт та теоретичної частини лабораторних робіт дисциплін курсів, згідно тижневого навантаження. На факультеті, з початку навчального року, в середовищі Viber створені академічні групи студентів, що під час дистанційного навчання дає змогу викладачу, завідувачу кафедри, декану факультету ефективно обмінюватися інформацією із здобувачами вищої освіти.


   

   Для зручності опрацювання теоретичного матеріалу студентам, також, надано перелік додаткових інтернет-джерел стосовно тематики, яка вивчається.
   Контроль за виконанням завдань студентами, здійснюється на електронній платформі університету Elearn, за допомогою електронних скриньок викладачів та комунікативного оператора Viber. Виконання практичних занять, обов’язково завершується створенням презентації, яка надсилається викладачу.
   Для студентів, які через погане інтернет-покриття, не завжди мають змогу якісно опрацьовувати матеріал на Elearn - створені альтернативні курси на платформі Google Classroom.


 

   Проведення і підтримка навчального процесу у дистанційному режимі є, наразі, основним завданням факультету, це розуміють і студенти, і колектив. Ми не можемо, ні в якому разі, втрачати час і ми здатні якісно проводити дистанційне навчання.


Ігор Сівак, заступник декана з навчальної
та виховної роботи механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook