Карантин для студентів-деревообробників – можливість для самовдосконалення та саморозвитку

28 березня 2020 року

  На кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини, як і загалом в університеті під час карантину активно продовжується освітня діяльність. Основним засобом для реалізації дистанційної форми навчання є Навчальний портал НУБіП України https://elearn.nubip.edu.ua/. Практично на всі дисципліни, які викладаються на кафедрі, створено електронні навчальні курси.

  На виконання наказу ректора «Про заходи у НУБіП України у звязку з оголошенням карантину» заняття викладачів проводяться дистанційно, але з дотриманням розкладу https://nubip.edu.ua/node/23920.

  Умови карантину сприяють тому, що викладачі можуть дуже швидко відповідати на всі питання студентів щодо самостійної роботи або виконання практичних робіт.

 

  Крім Навчального порталу НУБіП України для ефективної освітньої діяльності в умовах карантину викладачі кафедри використовують усі можливі варіанти онлайн спілкування зі студентами: групи у месенджерах: Viber, Facebook https://www.facebook.com/wood.nules/, Instagram https://www.picuki.com/profile/woodtech.nubip.

 

Отже, лишаймося здоровими та не зупиняймося на шляху до самореалізації!

 

Андрій Спірочкін,

доц. кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook