Засідання оперативного штабу університету: навчальний процес триває в дистанційному режимі

23 березня 2020 року
     Під головуванням ректора 23 березня С. Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу, в якому взяли участь проректори та начальник охорони і директор студентського містечка.

     Обговорено ситуацію, що склалася. Наголошено, що в Університеті все відбувається згідно з наказом, директивами Уряду щодо карантину. На більшості кафедр, факультетів, ННІ організовано дистанційне навчання, про що розповідає сайт Університету. Здійснюється контроль якості дистанційної освіти. Цим опікуються деканати, директорати ННІ.

     В колективах організовано постійне чергування, ведуться аварійні ремонти, контролюється ситуація в гуртожитках, де нині проживає 597 студентів та ще стільки ж працівників. Обговорено питання довозу працівників, задіяних в ремонтах, чергуваннях.
     Бухгалтерією Університету проведено розрахунки за лютий по комунальних послугах та поточних платежах. Готуються відомості на заробітну плату за березень.
     На нараді вирішено посилити контроль за охороною об’єктів, протипожежною безпекою. За підтримки деканатів сформувати резерв чергових.

     Проректору Іщенку В.В. доручено поповнити запас дезінфікуючих засобів та виготовити (чи закупити) лікарські пов’язки, мати запас продуктів для студентів певних категорій. Доручено забезпечити марлевими пов’язками всіх чергових, студентів-іноземців.
     Наголошувалось на проведенні весняно-польових робіт в НДГ, підтримки діяльності Боярської лісової дослідної станції.

     На нараді також зазначалось, що декани, директори ННІ повинні контролювати хід дистанційного навчання, слідкувати за охороною протипожежної безпеки приміщень факультетів, інститутів, проживання студентів в гуртожитках.
     Не повинен зупинитися процес подачі учнівських робіт на університетську олімпіаду, де подано лише 47% від необхідного обсягу держзамовлення.

     Обговорено також можливість продовження терміну карантину, інші непередбачувані ситуації.

Оксана Барановська,
учений секретар

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook