Випускник Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва, Андрій Жмурко, для подальшого навчання обирає механіко-технологічний факультет НУБіП України

18 березня 2020 року

    Розкажіть кілька слів про себе.
  Зараз я навчаюся на випускному курсі Шевченківського коледжу на спеціальності «Агроінженерія», де здобуваю освіту молодшого бакалавра. Із вподобань, маю потяг до техніки та мотоспорту. Хочу, як і кожна молода людина, пристойно реалізувати себе у житті.
   Чому, серед широкого переліку вишів нашої держави ви обрали НУБіП України?
   Кожен рік випускники нашого коледжу вступають до різних закладів вищої освіти, але, зазвичай, велика кількість бажаючих обирають саме НУБіП України. Цей вибір визначений не просто так. Мої старші друзі і знайомі з коледжу, які вже навчаються в університеті, відзначають високий рівень практичних та теоретичних знань, що формуються на сучасній матеріально-технічній базі механіко-технологічного факультету, можливість проходження стажування в провідних аграрних та машинобудівних компаніях світу і, найголовніше, факультет забезпечує працевлаштуванням всіх своїх випускників у цих же компаніях.
    Що ви, особисто, хочете отримати від навчання на механіко-технологічному факультеті?
   Наразі, моя головна мета – отримати якісну освіту бакалавра, потім осягнути освітній ступінь магістра, а в подальшому є задуми вступити до аспірантури, захистити кандидатську дисертацію і проявити себе у науковій інженерній сфері. Також, під час навчання, хочу пройти практику на провідних державних та закордонних аграрних підприємствах, з метою накопичення професійного досвіду.
     Як ви себе відчуваєте перед складанням вступного екзамену до університету?
   Я маю пристойні знання, які мені дав коледж, у мене має бути диплом з відзнакою, крім того, мені подобається моя спеціальність і те чим я займаюся, а до складання вступного екзамену, звичайно, готуюся.

    Що ж, бажаємо успіхів при вступі і раді будемо бачити вас у числі наших студентів.


Розмовляв заступник декана механіко – технологічного факультету І. Сівак

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook