ВЕСНА ІДЕ, КРАСУ НЕСЕ…

6 березня 2020 року
НУБіП України

5 березня 2020 р. в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся довгоочікуваний, яскравий, неперевершений захід - "Краса Нубіп - 2020".

З давніх-давен наша Україна славиться своїми красунями та красенями. Їм завжди були притаманні неповторна врода, розум, працьовитість, ввічливість.

Багатьма такими рисами наділені і дівчата, і хлопці, які брали участь у конкурсі. Краса незмінна, краса врятує світ. Вона пронесена через століття.

Наші конкурсанти - прекрасні, як прекрасна наша Земля. А Земля прекрасна кожну мить, весь рік.

В конкурсі Краса НУБіП - 2020» активну участь прийняли і студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме  мужній Кіріл Зінкевич (студент 1 курсу 3 групи ) та зворушлива Валерія Чабан (студентка 2 курсу 2 групи)

Темою заходу були подорожі, а саме «World International Mix». Цього року була така конкурсна програма: дефіле в стилі "Вестерн", дефіле в купальниках,  відео візитка, творчий номер і звичайно вишуканий «Віденський вальс».
 

Дуже вдячні нашим чарівним та дуже талановитим конкурсантам за їх старання і наполегливі тренування. Романтична та тендітна Валерія закохувала в себе з першого погляду, зуміла викликати гаму яскравих емоцій. Наш Кіріл - точно знав як зарядити своєю енергією всіх оточуючих, а його фізична форма наскільки вражала, що захоплені погляди дівчат завжди були прикуті до нього.

Отже, наша чудова пара здобула номінації Міс «Інтелектуальність» – Валерія Чабан, Містер «Шарм» - Кіріл Зінкевич.

 

 

Бажаємо Вам упевнено йти вперед до нових цілей, перемог та вести за собою інших. Нехай Вам щастить! Нехай Вас оточують і в усьому підтримують рідні, близькі й віддані люди!

 

Ірина Білик

студентка 3 курсу, 1 групи

 

Тетяна Розбицька
асистент кафедри стандартизації
та сертифікації с
. – г. продукції


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook