Меланченко Богдан: «Мрію стати висококваліфікованим програмістом, тому обираю НУБіП України»

10 березня 2020 року
  • Розкажіть трішки по себе.

Я – Меланченко Богдан, навчаюся в одинадцятому класі спеціалізованої школи №216 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва Оболонського району.

  • Чому обираєте НУБіП України?

До вибору майбутньої професії підходжу з великою відповідальністю. Багато читав інформації про різні заклади вищої освіти не тільки м. Києва, але й України. За рейтингами НУБіП України входить до топових освітніх закладів нашої країни. Ще більше переконався у своєму виборі, коли на запрошення доцента кафедри інформаційних систем Володимира Харченко, всім класом відвідали день відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій. Тоді нас зустріли декан факультету Олена Глазунова та завідувач кафедри інформаційних систем Михайло Швиденко, дали вичерпну інформацію про умови вступу та навчання, провели екскурсію по навчальних лабораторіях.

  • На яку спеціальність плануєте вступати?

Я з самого початку орієнтувався на напрями, пов’язані з аналітикою даних і програмуванням, тому планую подавати документи на спеціальність «Інженерія програмного забезпечення». Крім того, це дуже перспективно. Програмісти і фахівці в області IT цілком можуть знайти високооплачувану роботу.

  • Які маєте плани на майбутнє?

Перш за все, зараз наполегливо готуюся до ЗНО, щоб потім подати документи до НУБіП. Впевнений, що навчання на факультеті інформаційних технологій допоможе знайти себе у дорослому житті та реалізувати заповітну мрію – стати високопрофесійним програмістом.

 

Розмову вів доцент кафедри інформаційних систем
Володимир Віталійович Харченко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook