В Україні до 3 квітня введено карантин

25 березня 2020 року

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів про введення карантину в Україні та з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції в Національному університеті біоресурсів і природокористування України до 3 квітня 2020 року навчальний процес триватиме в дистанційному режимі. Про це йдеться в наказі ректора Станіслава Ніколаєнка (текст доступний за посиланням).

Освітній процес призупиняється – студенти та слухачі денної, заочної форм навчання та підвищення кваліфікації на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року навчаються за дистанційною формою.

В університеті заборонено на період карантину проведення усіх масових освітніх заходів, наукових конференцій, Днів відкритих дверей тощо.

В умовах сьогодення, коли спалах коронавірусу переростає в пандемію, яка охопила багато країн світу, важливо вчасно вживати заходів по недопущенню розповсюдження CОVID-19 і збереженню здоров’я. У зв’язку з цим, 25 березня 2020 року наставник магістрів 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» провела бесіду із студентами в режимі ZOOM конференції. В ході спілкування Анна Вадимівна Дергач повідомила, що на виконання наказу ректора «Про заходи в НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину» необхідно проводити щоденний моніторинг стану захворюваності серед студентів. Також було обговорено такі важливі питання на цей час, як що ж таке коронавірус і які симптоми захворювання, як розповсюджується CОVID-19 і як захистити себе та оточуючих від зараження та багато інших гострих проблем.

Наприкінці зустрічі всі побажали один одному здоров’я, витримки та гарного настрою!

Подробиці за посиланням:

nubip.edu.ua/node/72657

 

Анна Дергач, наставник групи магістрів
Анастасія Моісеєнко, староста групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook