Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство»

27 лютого 2020 року

Співробітниками кафедр садівництва та овочівництва відкритого і закритого грунту, серед студентів агробіологічного факультету, було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство». У заході взяли участь бакалаври третього, другого і четвертого курсів та магістри першого року навчання.

Програма олімпіади складалася з 2 частин: теоретичної (75 тестових завдань різних тематик і складності з дисциплін плодівництво, виноградарство, овочівництво відкритого та закритого ґрунту) і практичної (визначення насіння овочевих культур). У підготовці і проведенні олімпіади взяли участь викладачі кафедри овочівництва відкритого і закритого грунту та кафедри садівництва - Володимир Меженський, Юрій Слєпцов, Наталія Шевчук та Віра Кутовенко.

За результатами всіх турів найкращі результати продемонстрували: Дар’я Терещенко, Єлизавета Лотицька, Анастасія Супоровська та Вячеслав Чоботар. 

Вітаємо наших переможців!!!
Бажаємо їм достойно представити НУБіП України в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство», яка відбудеться 7-9 квітня на базі Уманського національного університету садівництва.

За матеріалами Віри Кутовенко, доцента кафедри овочівництва і закритого грунту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook