Магістри факультету аграрного менеджменту презентували Університет учням київської школи

6 березня 2020 року

05 березня 2020 року ми, магістри 1 року навчання освітньої програми "Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами" Позняк Мар'яна, Моісеєнко Анастасія та Дика Вікторія, завітали до школі І-ІІІ ступенів №70 Шевченківського району м.Києва, де нас гостинно зустріли вчителі та учні 11 класу.

Під час зустрічі ми охоче ділилися із старшокласниками умовами навчання на факультеті аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів та природокористування України, а саме на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту, як цікаво проходить наш час у стінах рідного Університету, які змітовні лекції та насичені практичні заняття з проектноо менеджменту проводять для нас викладачі, які тренінги від провідних фахівців, конференції, круглі столи відбуваються у нас на кафедрі. Учнів дуже зацікавив той факт, що декілька наших одногрупників навчаються у провідних ВНЗ Європи за системою подвійних дипломів.

Під кінець зустрічі ми запросили майбутніх студентів в гості на День відкритих дверей у НУБіП України та прийняти участь у Весняній школі «Твоє майбутнє», перша зустріч в якій відбудеться вже 14 березня 2020 року в ауд. 614, 10-го корпусу.

Шановні старшокласники!

Приєднуйтесь до нас, студентів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту!

Давайте будемо однією командою, командою професіоналів і знавців!

Запрошуємо на навчання! 

 

Анна Дергач,
наставник групи магістрів УІД та МП

Позняк Мар'яна, Моісеєнко Анастасія, Дика Вікторія,
магістри 1 року навчання

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook