ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ І СПЕЦІАЛІСТІВ У МІНСЬКУ, РЕСПУБЛІКА БІЛОРУСЬ

6 березня 2020 року
Місто Мінськ, Республіка Білорусь

 

 

        З 2 по 6 березня 2020 року на базі Інституту підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів АПК Білоруського державного аграрного технічного університету за підтримки СФГ “Мядовая сям’я” було проведено курси “Сучасні технології виробництва продукції бджільництва” для керівників господарств, спеціалістів, виробників продукції бджільництва. 

Серед лекторів курсу – доцент кафедри стандартизації і сертифікації, к. с.-г. н. Адамчук Леонора Олександрівна, яка була запрошена для висвітлення тем: “Якість і безпечність меду”, “Організація пасік пилково-товарного напрямку”, “Технології виробництва прополісу”.
На лабораторних заняттях з мікроскопії меду учасники курсів отримали практичні навички визначення пилку рослин та інших включень органічного походження, провели його мікробіологічне оцінювання, визначили ботанічне, географічне походження продукту та його якість.
 
 
 
 
 
Виїзні практичні заняття проводили на пасіці СФГ “Мядовая сям’я”.
Курсі підвищення кваліфікації стали першим кроком для створення “Школи бджільництва” у Білорусі. По завершенню курсів всім учасникам було вручено посвідчення про підвищення кваліфікації.
Директором Інституту підвищення кваліфікації і перепідготовки кадрів АПК БДАТУ М. С. Яковчиком було запропоновано підписати угоду про подальше співробітництво з НУБіП України.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Леонора Адамчук
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської
продукції

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook