ДУГІН ОЛЕКСІЙ : «ПЕРЕКОНАНИЙ, ЩО НУБІП ДОПОМОЖЕ СТАТИ МЕНІ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИМ МЕНЕДЖЕРОМ»

5 березня 2020 року
- Розкажіть трішки по себе, та чому Ви вирішили вступати у НУБіП?
- Я – Дугін Олексій, випускник 11 класу спеціалізованої школи №216 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва Оболонського району. Свій вибір я зробив вже давно. Ще декілька років тому, почав шукати інформацію та читати відгуки про різні заклади вищої освіти м. Києва. До того ж, промоніторивши рейтинги, дізнався, що НУБіП входить до переліку найкращих університетів нашої країни. Також багато інформації чув від знайомих, які вже навчаються у цьому університеті. Особливо зацікавився навчанням на факультеті аграрного менеджменту, оскільки бачу своє майбутнє у цій сфері.
 
-   Чому обираєте саме спеціальність «Менеджмент»?
- Сьогодні висококваліфіковані менеджери дуже затребувані, причому, попит на них, з кожним роком, тільки зростає. Хороший менеджер завжди знайде роботу. Знаю, не від одного випускника, що на факультеті аграрного менеджменту можна отримати унікальні знання, що будуть успішно реалізовані у подальшій професійній діяльності. Чув багато інформації, що випускники факультету займають керівні посади у державних та адміністративних організаціях, є топ-менеджерами та власниками відомих вітчизнних аграрних, і не тільки, підприємств.
- Які маєте плани на майбутнє?
- Взагалі, я мрію у майбутньому створити свій власний бізнес, саме тому вірю, що навчання на факультеті аграрного менеджменту допоможе перетворити цю мрію в реальність.
 
Розмову вела доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського Ганна Анатоліївна Харченко 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook